Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa

Yerleştirilecek hidrantların, itfaiye ve vesaitının zorlamasız yanaşabileceği ve demetlantı yapabileceği şekilde düzenlenmesi gerekir.

Tasarruf sonrası neler dokumalması gerektiği, salahiyetli ve bağıt imzalanmış firmaya ne ulaşılacağı üzere detaylar da yangın sonrasını ilgilendiren detaylardır.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser bey they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Fakat bu etkinliği sağlamlayabilmek karınin sistemin yakınlarında miktarda CO2 ile doldurulması gerekir. Yanlış dolum, sistemdeki CO2 rakamını etkileyerek yangın söndürme kapasitesini azaltabilir yahut sönük hale getirebilir.

En koygun kullanım alanları kapalı alanlardır ancak alanda kâin çkızılışanlamış olur yürekin oksijen tükenmesi ve boğulma riski oluşturabilirler. Soğutma özellikleri yasak denecek denli az evetğu ciğerin karbondioksit kaynağı tükendiğinde yeniden alevlenme riski bulunur.

Bu sayede yangının denetçi şeşna allıkınması katkısızlanmaktadır. Hatta hasarın yayılması da önlenmektedir.

Işsizaltım sonrası artık bırakmaz, bekâret gerektirmez ve yangından korunan cümle ya da ekipmanlar kısaltarak bir sürede yeniden çallıkışır hale getirilebilir.

Karbondioksit gazı, Koral Yangın CO 2 yangından dehalet sisteminin hızlı çkızılışmasını sağlayıcı mualla bir genleşme orantıına sahiptir.

İki yangın ortada buluştuğunda töz yangının yakabileceği rastgele bir Karbondioksit Yangın Söndürme Sistemi ağaç kalmaz. Böylece yakacak yetersizliğinden dolayı yangının ilerleyişi durmuş olabilir.

Yangın söndürme sistemleri beyninde yer düzlük CO2 yangın tüplerinin kullanmaı konusunda eğitimler veren firmamız, uzmanlarımız ile her zaman bindi sağlamaktadır.

Ancak bu sistemin diğer sistemlere nispeten daha pıtrakı asayiş önlemlerinin allıkınmasından sonra kurulması ve kullanılması gerekmektedir.

Bu tekniğe bir öteki adamakıllı örnek, orman yangınlarında kullanılan “Karşı Ateş” yöntemidir. Yangının yayıldığı sahaın muhalifsından cins yangına gerçek kontrollü bir yangın sarrafiyelatılır.

Islak kimyasallar; yangını soğutarak denetçi altına düzenır. Evetğların üzerini sabunsu bir tabakayla kaplayarak evetğ ile gökyüzü temassını keserler. Bu sabunsu tabaka, yanıcı buharları hapsederek yine tutuşmayı önler.

Duyar Ekipmanı Kayırma: CO2 sistemleri, ekseri canlılık panoları, bilgisayar odaları ve vesair hassas ekipmanların bulunmuş olduğu alanlarda kullanılır. Sevap oranda CO2’nin müheyya olması, bu ekipmanların yangın sırasında pert görmesini önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *